För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Chili Choc Tryffel

Ingredienser
3,5 dl vispgrädde
1 dl glykos
50 gr smör
500 gr mörk choklad
2 msk Tekompaniets Utvalda Te - Chili Choc

Gör så här
Koka upp grädden och låt Tekompaniets chili choc dra i det tills grädden blir kall.
Skaka ur all grädde från tepåsen/silen.
Häll i glykosen och smöret i grädden. Koka upp och låt sjuda i 10 min.
Blanda i den hackade mörka chokladen och rör om väl.
Häll upp i skål, använd inte plastskål, om du har smaksatt tryffeln sätter sig smaken i bunken och det blir svårt att få bort.
Lägg på en plastfilm och låt tryffeln kallna o stelna något.
Häll i spritspåse och spritsa ut tryffeln.
Vill man rulla till bollar så sätter man in den kalla tryffeln i kylen och ta fram den när den är tillräckligt hård för att rullas.

Det vackra fatet på bilden går att köpa via vår webbshop. Hela summan går till lön för lärare i Sri Lanka.

 

Filtrera & sortera Filtrera & sorteraAntal artiklar 2
Antal artiklar 2
Sortera
Chili Choc, Lösviktste
eko_ft_ny.gif
Pris209
Handgjort tefat "Teblad"
Pris10

Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan