För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Tangerine Duck

Recept från Euro Poultry

Det är spännande med nya innovationer. Vi försöker hela tiden hitta nya sätt att använda te i andra sammanhang än just som drycken te. En bra kombination visade sig vara Chef’s Clubs Canette ankbröst, marinerat i olja och te. Euro Poultry valde bland annat Dilmah Infusion Mandarin Ros Grapefrukt i sin marinad. De kallar den "Tangerine Duck"

Ingredienser

1 Ankbröstfilé
Olja
2 påsar Dilmah Infusion Mandarin Ros Grapefrukt

Gör så här

Öppna tepåsarna. Blanda innehållet med oljan. Häll över ankbröstfilén och låt marinera under två timmar.

Filtrera & sortera Filtrera & sorteraAntal artiklar 1
Antal artiklar 1
Sortera
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan