Jobb

2017-07-25

Vi älskar te! Gör du?

Det lilla företaget med de stora kunderna söker 3 nya kollegor:

Säljare FoodserviceInnesäljare och Marknadsassistent

SÄLJARE Foodservice

 

Tekompaniet har specialiserat sig på direktimport av kvalitetste och är det företag idag som har fokus på enbart te. Våra teer, t ex Dilmah och Four O’clock, finns på ett stort antal hotell- och konferensanläggningar men även många restauranger och caféer och säljs då främst via de stora Foodservicegrossisterna. Våra produkter säljs även i viss omfattning via dagligvarukedjorna. Omsättningen för 2017 är budgeterad till ca 28 miljoner kronor. För mer information om Tekompaniet, gå in på tekompaniet.se

 

Vi är ett framgångsrikt team om tio personer och vi söker dig som kan bidra till företagets fortsatta utveckling och ytterligare stärka vår redan starka position på marknaden.

 

Som säljare på Tekompaniet kommer du bl a att utveckla och vårda samarbetet med våra kunder inom offentlig sektor, t ex kommuner och landsting men även besöka och arbeta med enskilda privata kunder som t ex hotell och konferensanläggningar. Vårt säljteam svarar på inkommande ordersamtal och hjälper även kunderna till bra koncept för just deras verksamhet.

 

Detta är en roll som innebär ett stort eget ansvar och dina arbetsuppgifter innefattar allt från besöksbokning, kundbesök och förhandlingar till budgetarbete, utbildningar, administration och uppföljningar. Mässor och events sker över hela Sverige. Dina kunder är spridda över landet och hos oss arbetar vi med frihet under ansvar där var och en själv ansvarar för sin dagliga planering. Tjänsten kräver en del resor med uppskattningsvis 20 övernattningar per år.

 

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och utmanande arbete där du får vårda, förvalta och utveckla samarbetet med våra befintliga kunder likväl som att bearbeta nya kunder. Du blir ansvarig för hela försäljningsprocessen och arbetar tydligt för att nå uppsatta budgetmål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med beslutsfattare på central nivå. Du rapporterar till försäljningsansvarig.

 

Vi söker dig som verkligen vet vad försäljning är och har arbetat med kvalificerad försäljning i en liknande roll. Meriterande är om du tidigare har arbetat i ett mindre företag med en stor bredd av arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vi tror att rätt person för tjänsten har förmågan att arbeta strukturerat och självständigt, har ett starkt inre driv och alltid ser till att ge kunden det lilla extra. Har du tidigare arbetat med försäljning mot offentliga kunder så är det en fördel.

 

Vi vill att du har ett stort intresse för mat och dryck eftersom det är kundernas vardag samt en allmän känsla för kvalité och premiumprodukter. Du skriver och talar svenska utmärkt, behärskar engelska i tal och skrift och du har körkort. Du känner dig bekväm att arbeta i en tekniskt avancerad pc-miljö och har bra kunskap om Officepaketet. Vårt CRM-system Pyramid blir din dagliga vän där du kommer göra löpande uppdateringar efter t ex kundbesök och kundsamtal varför du måste vara noggrann som person.

 

Vill du jobba som säljare hos oss? Välkommen med din ansökan som ska bestå av ett personligt brev samt ditt CV. Skicka det till jobb@tekompaniet.se och skriv ”säljare” i ämnesraden.

 

Har du frågor så får du gärna maila dem till Mia Borgernäs som är försäljningsansvarig, på mia@tekompaniet.se

 

Under sommaren tar vi ledigt men vill ge dig tid att fundera över ett nytt utmanande jobb, så vi kommer att kalla till intervjuer löpande under augusti och september. Vi vill ha din ansökan senast den 11 augusti 2017.

 

INNESÄLJARE

ny_tekutvaldaskugga.jpgTekompaniet har specialiserat sig på direktimport av kvalitetste och är det företag idag som har fokus på enbart te. Våra teer, t ex Dilmah och Four O’clock, finns på ett stort antal hotell- och konferensanläggningar men även många restauranger och caféer och säljs då främst via de stora Foodservicegrossisterna. Våra produkter säljs även i viss omfattning via dagligvarukedjorna. Omsättningen för 2017 är budgeterad till ca 28 miljoner kronor. För mer information om Tekompaniet, gå in på tekompaniet.se

 

Som innesäljare på Tekompaniet blir din huvuduppgift att besvara inkommande ordersamtal, dagligen ringa upp Foodservice- och Retailkunder* för att vårda, förvalta och utveckla samarbetet med dem samt ta emot deras order. Vårt CRM-system Pyramid blir ditt viktigaste arbetsredskap där vi registrerar samtliga kundsamtal. Du kommer även att löpande göra uppdateringar i samband med samtalen varför du måste vara noggrann som person.

 

I en förlängning, kan du vid behov komma att medverka vid mässor och events över hela Sverige. På sikt kan det bli aktuellt att du får ansvara för egna segment och även göra kundbesök hos dessa men huvudarbetsuppgiften kommer att vara innesäljare med telefonen som arbetsredskap. Planering av samtalsaktiviteter- och kampanjer sker i samråd med dina kollegor. Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat inom Foodservicebranschen*. Du arbetar självständigt med frihet under eget ansvar men alltid strukturerat och tydligt för att nå individuella och gemensamt uppsatta budgetmål.

 

Vi söker dig som verkligen vet vad försäljning är och har arbetat med kvalificerad försäljning i en liknande roll. Meriterande är om du tidigare har arbetat i ett mindre företag med en stor bredd av arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vi tror att rätt person för tjänsten har ett inre driv och ser till att alltid ge kunden det lilla extra. Vi vill att du har ett stort intresse för mat och dryck eftersom det är kundernas vardag samt en allmän känsla för kvalité och premiumprodukter. Du skriver och talar svenska utmärkt, behärskar engelska i tal och skrift och du har körkort. Du känner dig bekväm att arbeta i en tekniskt avancerad pc-miljö och har bra kunskap om Officepaketet.

 

Vi blir nio personer som sitter i fräscha lokaler i tornhuset i Nacka Strand.

 

Vill du jobba som innesäljare hos oss på Tekompaniet? Välkommen med din ansökan, som ska bestå av ett personligt brev samt ditt CV. Skicka det till jobb@tekompaniet.se.

 

Har du frågor så får du gärna maila dem till Mia Borgernäs som är försäljningsansvarig, på mia@tekompaniet.se

 

Under sommaren tar vi ledigt men vill ge dig tid att fundera över ett nytt utmanande jobb, så vi kommer att kalla till intervjuer löpande under augusti och september. Vi vill ha din ansökan senast den 11 augusti 2017.

 

*Foodservice: Alla kunder som serverar våra produkter, t ex hotell- och konferensanläggningar.

Retail: Alla kunder som har en butik som säljer våra produkter till en konsument, t ex dagligvaruhandeln.

MARKNADSASSISTENT

 

Tekompaniet har specialiserat sig på direktimport av kvalitetste och är det företag idag som har fokus på enbart te. Våra teer, t ex Dilmah och Four O’clock, finns på ett stort antal hotell- och konferensanläggningar men även många restauranger och caféer och säljs då främst via de stora Foodservicegrossisterna. Våra produkter säljs även i viss omfattning via dagligvarukedjorna. Omsättningen för 2017 är budgeterad till ca 28 miljoner kronor. För mer information om Tekompaniet, gå in på tekompaniet.se

 

Vi är ett framgångsrikt team om tio personer och Susanne behöver nu en kollega som kan bidra till företagets fortsatta utveckling och ytterligare stärka vår redan starka position på marknaden.

 

Gillar du att ha mångfacetterade arbetsuppgifter inom en marknadsavdelning? Då kommer du att trivas hos oss!

 

Hos oss kommer du bl a att få skapa sälj- och produktmateriel, administrera kampanjer, skapa content för, och uppdatera, sociala medier, web och pressreleaser.

 

Vi vill att du är drivande och självgående i dina arbetsuppgifter och du söker gärna ny kunskap inom ditt område. Tekniskt intresse och nyfikenhet är en förutsättning.

 

Du har tidigare vana från att arbeta på en marknadsavdelning med bl a InDesign och bildredigering i Photoshop eftersom du kommer att producera annonser för web och print samt att du bistår säljarna med bl a produktion av Powerpointpresentationer och säljblad. Du är van att arbeta med webb, webbpubliceringsverktyg och sociala medier.

 

Meriterande är om du har kunskap om film och filmredigering anpassat för digitala kanaler samt erfarenhet av sökmotoroptimering och statistik- och analysverktyg för webben.

 

Din roll blir bred och varierande där du främst har dina egna ansvarsområden, men du kommer även jobba nära Susanne som är ansvarig för Marknad & Kommunikation. Hos oss får du stor frihet under eget ansvar och din plats blir viktig i vårt härliga te-team!

 

Eftersom du kommer att kommunicera mycket i skrift och även producera texter själv samt göra enklare översättningar från engelska till svenska, är det ett krav att du ha mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift. All kommunikation med t ex våra leverantörer sker på engelska.

 

Som person är du serviceinriktad, håller vad du lovar och arbetar lösningsfokuserat. Du är lyhörd och ödmjuk i ditt sätt att kommunicera. Vi värdesätter att du är strukturerad och noggrann samt kan hantera många parallella projekt.

 

Vi vill att du har ett stort intresse för mat och dryck eftersom det är kundernas vardag samt att du har en allmän känsla för kvalité och premiumprodukter.

 

Vill du ha ett omväxlande, självständigt och utmanande arbete hos oss på Tekompaniet? Välkommen med din ansökan som ska bestå av ett personligt brev samt ditt CV. Skicka det till jobb@tekompaniet.se och skriv ”Marknad” i ämnesfältet.

 

Har du frågor får du gärna maila dem till Susanne och Ola på jobb@tekompaniet.se Under sommaren tar vi ledigt men vill ge dig tid att fundera över ett nytt utmanande jobb, så vi kommer att kalla till intervjuer löpande under augusti och september. Vi vill ha din ansökan senast den 11 augusti 2017. Trevlig sommar!